OHIRKO - Doradztwo i obsługa BHP

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points
System Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli

Dla kogo?

Zgodnie z Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2010 Nr 136 poz. 914 z późn. zm.), wprowadzenie i dokumentowanie systemu HACCP jest obowiązkowe dla wszystkich podmiotów mających kontakt z żywnością - m.in. stołówek, zakładów produkcyjnych, restauracji, barów, sklepów i magazynów spożywczych, itp.

Każdy podmiot gospodarczy występujący w łańcuchu żywnościowym ma obowiązek nie tylko wdrożenia systemu HACCP ale także szkolenia swoich pracowników. Pamiętając, że przykład idzie z góry, również Pracodawca i osoby kierujące pracownikami, powinny w takich szkoleniach uczestniczyć.


Oferujemy



Zapytaj o ofertę

Zapraszamy do kontaktu, chętnie odpowiemy na Twoje pytania.
Napisz do nas lub zadzwoń: 609 673 387

* Pola obowiązkowe

Wysyłając formularz akceptujesz zasady polityki prywatności serwisu www.ohirko.pl
Informacje zawarte w formularzu będą wykorzystywane przez naszą firmę wyłącznie w celach współpracy.

Klienci

Nebosh

NEBOSH, IOSH, IEMA, CIEH

Oświata

Rozwiązania dla oświaty